30. septembra 2008

Dni letia..


..ako splašené kone...utekajú a utekajú ani neviem, ako je už začiatok októbra..je to neuveriteľné, ale keď vám je dobre, ani neviete ako dni letia..

Minulý týždeň sa aj na Írsko usmialo šťastie a zavítalo k nám babie leto..vonku bolo krásne, priam nádherne, celý týždeň nepadla ani kvapka a to už predchádzajúceho víkendu..ten sme strávili príznačne. V sobotu sme si vyšli na túru..takú ozajstnú, so stromami, kameňmi, vôňou lesa, slničkom a tým radostným pocitom z modrej oblohy a sviežeho vzduchu..nevedela som sa ho nabažiť..slniečko sa opieralo do skál, bolo na tunajšie pomery až horúco, jednoducho úžasné..malý kúsok raja..

V nedeľu počasie bolo rovnako krásne a bola by to večná škoda, keby sme to prepásli alebo len tak preflákali. A tak sme nasadli do auta a zamierili na juh..do tepla, ako vtáčky:)dialnica nás zaviedla až do Waterfordu a neskôr do Tramoru..dlhá, široká pláž, studená voda, modrá obloha, jednoducho nádhera...rozbalili sme si náš skvelý piknikový košík, hladní ako vlci sa napapali a vtom sa zrodila bláznivá myšlienka a stávka zároveň..z roztopaše som povedala, že by som sa namočila do tej vody, tak vyzerala skvele a nebola by som v ten deň prvá..a Piťko tvrdil, že tam nevleziem..no a to ako keby zamával červeným súknom pred býkom..a tak sme tam napokon vliezli obaja..a verte či nie, bolo to oslobodzujúce, bláznivé, odviazané..ako na dôkaz, že sme stále mladí:)))))

..hihi, no a ako sa všetci rozumí pozastavili nad možnými následkami, prišli :)ale iba v miernej forme...trošku ma koncom týždňa bantovalo hrdlo a trocha nádzha, ale to bolo viacmenej následkom nejakej infekcie, čo sa prenášala vzduchom, lebo to dostala polka kancelárie..ale tak nejak som to úspešne zvládla, pre istotu sme tento víkend nikam nešli a dali si papučovú kultúru, raz za čas..kukali M.A.S.H., varili, papali, vetrali.. a mali sa dobre...

Tentno týždeň sme prehupli do jesene, znovu je sychravo a tie krásne dni sú v nenávratne..ale stáli za to a aspoň máme na čo spomínať...

No čo nám chýba?Absolútne nič!!!

Dúfam, že aj vy sa máte fajn a nič vám nechýba...

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

GRATULEJEM !!!